Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید یادگاری فوق تخصص چشم در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره  بیماری هرپس زوستر چشمی و علل بروز آن اظهار کرد: عامل هرپس زوستر چشمی همان ویروس عامل آبله مرغان و زونا است، زمانی که این ویروس چشم و پوست اطراف چشم را درگیر می‌کند، هرپس زوستر چشمی ایجاد می‌شود؛ این ویروس با عامل بیماری هرپس سیمپلکس (تب خال) متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره مدت زمان ماندگاری بیماری گفت: درد ناشی از هرپس زوستر چشمی، پس از بهبود راش‌ها رفع می‌شود، اگر این بیماری با مشکلات پیچیده‌تری همراه نباشد، پس از چند هفته فروکش می‌کند، اما در افراد مسن‌تر و بیماران مبتلا به سرطان یا ایدز مدت زمان بهبودی بیشتر است.

علائم  بروز بیماری هرپس زوستر چشمی

یادگاری درباره علائم هرپس زوستر چشمی بیان کرد: این بیماری باعث ایجاد راش قرمز، جوش پوستی و تاول‌های کوچک روی پوست پیشانی و اطراف چشم در یک طرف صورت می‌شود؛ برخی مواقع قبل از بروز بیماری، علائم به صورت درد در همان ناحیه احساس می‌شود؛ درد و تورم پلک و قرمزی  از علائم عفونت چشمی است.

بیشتر بخوانید: "زونای چشمی" خطر بروز سرطان را افزایش می‌دهد/ ویروس "آبله مرغان" عامل ایجاد زونای چشمی

یادگاری درباره راهکارهای پیشگیری  از بروز این بیماری چشمی بیان کرد: هیچ راهی برای پیشگیری از بروز هرپس زوستر چشمی وجود ندارد؛ این بیماری در کودکان شایع نیست و در سنین بالاتر رخ می‌دهد و بروز آن در زنان و مردان یکسان است؛ افرادی دچار هرپس زوستر چشمی می‌شوند که قبلا مبتلاً به آبله مرغان شده‌اند.

وی درباره احتمالات و درصد ایجاد هرپس چشمی گفت: در حدود ۱۰ درصد از بیماران، خود چشم هم درگیر می‌شود. پزشک بیمار را از لحاظ مشکلات چشمی معاینه می‌کند و در صورت نیاز بیمار را به چشم پزشک ارجاع می‌دهد.

یادگاری درباره روش‌های درمان هرپس زوستر چشمی اظهار کرد: اگر فکر می‌کنید به این بیماری دچار شده‌اید یا علائم مشابهی دارید، سریعا به پزشک مراجعه کنید؛ درمان اولیه از طریق دارو‌های ضد ویروس که شامل قرص یا قطره چشمی است، انجام می‌شود و درد و مدت بیماری با این روش کاهش کاهش می‌یابد؛ پزشک برای درمان سریع مواردی تجویز می‌کند، اما استراحت مهم‌ترین نقش را در بهبودی بیمار دارد؛ کمپرس سرد درد و راش‌ها را کمتر می‌کند و دارو‌های ضد درد مثل آسپرین و استامینوفن نیز کمک کننده هستند.

بیشتر بخوانید: سومین بیماری مهم چشم در ایران را بشناسید + علائم

متخصص چشم یادآوری کرد: این بیماری واگیردار است، در صورتی که مبتلا به هرپس زوستر چشمی هستید، ویروس آبله مرغان از شما به دیگر افراد منتقل می‌شود؛ بنابراین از نزدیک شدن به افرادی که به آبله مرغان مبتلا نشده‌اند، به خصوص خانم‌های باردار و بیماران سرطانی و ایدزی خودداری کنید؛ اگر در مکان زندگی شما کودکی حضور دارد که به آبله مرغان مبتلا نشده است به پزشک اطلاع دهید، ممکن است نیاز به واکسینه شدن وجود داشته باشد.

انتهای  پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۸۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فرشیدی، در همایش پویش ملی سلامت دهان و دندان، گفت: بسیاری از بیماری‌ها از جمله فراموشی و سرطان بر اثر عدم رعایت بهداشت دهان و دندان است.

وی افزود: باید به سبک زندگی سالم برای پیشگیری از ابتلاء به بیماری‌های غیر واگیر در زمینه بیماری‌های دهان و دندان توجه شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: نباید فقط به شناسایی بیماری‌های غیر واگیر و درمان آن اکتفا کرد بلکه باید از ابتلای دیگر هم‌وطنان به این بیماری‌ها از جمله بیماری‌های دهان و دندان پیشگیری کرد.

فرشیدی افزود: باید همانند غربالگری فشار خون و دیابت که پارسال در کشور انجام شد بیماری‌های دهان و دندان نیز در شبکه نظام سلامت غربالگری شود تا توجه مردم به این بیماری و روش‌های پیشگیری از آن جلب شود.

وی گفت: هزینه درمان بیماری‌های دهان و دندان بالاست زیرا در طول سال‌ها این بیماری‌ها ایجاد شده و درمان نشده باقی مانده است، از این رو باید به خود مراقبتی و توجه به سلامت دهان و دندان در برنامه سلامت خانواده توجه شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: وزارت بهداشت در تأمین تجهیزات و پشتیبانی از ارتقای سلامت خانواده و افزایش سلامت دهان و دندان با هدف پیشگیری از ابتلاء به این نوع بیماری‌ها آماده همکاری است.

فرشیدی افزود: استفاده از هوش مصنوعی به ویژه برای تشخیص عکس‌های پزشکی در ارتقای سلامت دهان و دندان کشور مفید خواهد بود.

کد خبر 6100313 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • پزشکیان: دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد
  • پزشکیان : دولت به شرکت‌های دارویی ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد/ در درمان بیماری های خاص مانده‌ایم
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه مشخص و درمان می‌شود؟
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده